Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip
        Kişisel Gelişim Zirvesi - Bolu

        Kişisel Gelişim Zirvesi - Bolu

        120 dakika
        • Eğitim

        Tarih: 25 Şubat 2018 Pazar
        Yer: Bolu -  Hampton By Hilton Hotel
        Eğitim Saatleri: 13:00 – 18:00
        Fiyat: 65₺ (Hizmet bedeli dahildir)

        Joven Academia “Bolu Kişisel Gelişim Zirvesi” 25 Şubat Pazar Hampton By Hilton Bolu Türkiye’nin en iyileri ,profesyonel eğitmenler tarafından verilecek nitelikli eğitimler ile eğlenerek kendinize yatırım yaparken CV’nize de artılar katabileceğiniz 5 saat eğitim ve 3 eğitim sertifikası sizlerle buluşuyor..

        ► VERİLECEK SERTİFİKALAR
        • Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı
        • Beden Dili ve Diksiyon
        • Girişimcilik

        (Sertifikalar Katılımcılarımıza Etkinlik Sonunda Verilecektir)

        ------------------------------------------------------------------------------------------
        EĞİTİMLER

        ★TİJEN KARAŞ | (TRT Haber Spikeri)
        ➥Diksiyon , Beden Dili, Artikülasyon ve Fonetik(Uygulamalı)

        *Eğlenceli Nefes ve Diksiyon Egzersizleri Yapılacaktır.
        - Diksiyon
        - Doğru Konuşma
        - Fonetik
        - Nefes Teknikleri

        Diksiyonu söyle tanımlayabiliriz: söz söylerken, duygu ve düşünceleri doğru, üslubuna uygun olarak anlatmak için sesin uyumunu, söylenişini, sözcük hecelerinin uzunluğu, kısalığı ve vurguları bakımından doğruluğu; jesti, mimiği, takınılacak tavırları yerinde ve güzel kullanma sanatıdır.
        Doğru bir diksiyon için gerekli iki temel koşul vardır. Birincisi: ses aletini doğru kullanmak. Yani konuşma için yeteri kadar havayı ses yollarını kasmadan içeri almak, gereğinden fazla durak kullanmamak, durakları doğru yerde gerektiği gibi kullanmak ve sesi duyulur ve net bir hale getirmek.
        İkincisi: söz söylerken konuştuğumuz dili düzgün ve doğru söylemek için düzeltmeye çalışmak ve mimiği, jesti,tavrı yardımcı olarak kullanmak.

         

        ★ERDOĞAN ARIKAN | (TRT Spor Spikeri)
        ➥ Topluluk önünde konuşma, Hitabet Sanatı

        ✔Kurallarına Uygun, Akıcı ve Anlaşılır Konuşma Becerisini,
        ✔Bireyin Kendisini Etkili Bir Biçimde İfade Edebilmesini,
        ✔Topluluk Önünde Konuşurken Heyecanını Kontrol Edebilmesini,
        ✔Sesbilim Açısından Tüm Seslerin Doğru ve Güzel Söylenebilmesini,
        ✔Bireyin, Sesini Etkili Bir Biçimde Kullanabilmesini,
        Sağlamaktır.

         

        ★MUSTAFA AÇIKGÖZ | (Girişimci / Yazar )�
        ➥Girişimcilik
        ✔Asıl Mesele Ne?
        -Ben neyim? Ne olmalıyım?
        -Araştırma yapmak ve hayatı doğru algılamak
        -Acı çekmek kaçınılmaz, Ders çıkarmak şart
        -Hayata seyirci kalmamak tam tersine balıklama dalmak.
        -Değişime açık olmak
        -Deneyim biriktirmeyi bilmek
        -Deneyimi hayatımıza yansıtmak
        ✔ X-Y-Z kuşakları nereden doğdu?
        -Çekilin yoldan Z kuşağı geliyor.
        ✔ Hangi Meslekler yok olacak? Gelecekte ki meslekler neler?

        ------------------------------------------------------------------------------------------
        EĞİTMENLER :

        ★TİJEN KARAŞ | (TRT Haber Spikeri)
        Türkiye Radyo TelevizyonKurumu’nda (TRT) görev yapmaktadır.Tijen Karaş, 28 Ocak 1975 tarihinde Ankara, Yenimahalle’de üç çocuklu bir ailenin ortanca kızı olarak doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite ile paralel iş hayatına atıldı.Tijen Karaş, üniversite yıllarında TRT Avrasya kanalında yayınlanan bir programı sunarak başladı, bu mesleğe. Sonra Türk Haberler Ajansı’nda ‘Sanat ve Politika’ isimli bir köşe sunarak devam etti.1995’te yayın hayatına başlamış olan ve 2000 yılında şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ve Prestij Müzik’in sahibi Hilmi Topaloğlu tarafından satın alınarak adı MMC TV yapılan C TV’geçerek o kanalda kültür sanat ağırlıklı ‘Günce’ isimli programı sunmaya başladı.Tijen Karaş 1998 yılında ise yine C TV’de görev yaptığı günlerde Uğur Dündar’ın daveti ile İstanbul’a Kanal D haber’e gitti. Onun haber kadrosunda görev yaptı, haberciliği öğrendi. 6 ay sonra Kanal D haberden haftasonu ana haberleri sunma teklifi geldiğinde zamana ihtiyacı olduğunu bildirdi ve teklifi kabul etmedi.Daha sonra TRT’de müzik eğlence bölümünde canlı müzik programları sunmaya başladı. Mehmetçikle El Ele, Bayram Özel, Sayısal Gece, Müzik Koridoru, Gençlik ve Yaşam gibi birçok programı sundu. TRT HABER kurulmadan önce, 2005 – 2010 yılları arasında 5 sene boyunca hafta sonları yayımlanan Habervizyon programını sundu. Ardından da TRT Haberde spikerlik yapmaya başladı.

        ★ERDOĞAN ARIKAN | (TRT Spor Spikeri )
        TRT Spor Spikeri 21 Mayıs 1963 Sakarya doğmuş, daha sonra ailesiyle beraber Gölcük, Kocaeli'ye taşınmış ve burada büyümüştür.
        Önceleri boya ve pazarlama alanında çalışan Arıkan daha sonra TRT'nin açtığı sınavları kazanarak bu kurumda spiker olarak çalışmaya başlamış ve 1989 yılında TRT Diyarbakır Radyosunda görev yapmıştır. Akıcı Türkçesiyle dikkat çeken Arıkan TRT 1'de bir dönem Stadyum (TV programı) isimli spor programını sunmuştur. Evli ve 1 çocuk babası olan Erdoğan Arıkan uzun süre TRT Spor Kanalında hafta içi her gece Spor Artı isimli spor programının sunuculuğunu yapmıştır. Erdoğan Arıkan Spor Artı Programının sunuculuğunu Faruk Mutkan'a devrederek 2014 Yılında yine TRT Spor Kanalında Metin Tekin ve Zeki Önder Özen ile beraber Teknik Direktör isimli spor programını sunmaya başladı.TRT Spor'da Salı ve Cuma akşamları spor programları sunmuştur.Şuan da her pazartesi TRT Spor'da Oğuz Çetin ile Yüzyüze Futbol programını sunmaktadır. Tuttuğu Takım Galatasaray'dır.

        ★MUSTAFA AÇIKGÖZ (Girişimci-Yazar)
        19.09.1991 Karabük'te doğdum. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladım. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2015 mezunuyum.
        Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandığında pek çoğunun yaşadığı hayal kırıklığını bende yaşadım. İstediğim bölümü İngilizce kazanamamıştım. Daha sonra üniversitede neler yapabileceğim, kendimi nasıl iş hayatına nasıl hazırlayacağım konusunda rehber hocamdan fikir alırken hazırlık okumaya karar verdim. 
        Amerika’ya gitmek için başvurular ve hazırlıklar yapıyordum. Maliyetler çok yüksek olduğu için yazın üç ay Antalya’da bir otelde resepsiyonist olarak çalıştım. 
        Üniversite 1.sınıftayken aynı bölümden mezun olduğum Ahmet Koşkan’ın seminerine katıldım. Bu seminerde dilin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha öğrendim ve girişimciliğin önemi konusunda bilgi sahibi oldum. O seminerin devamında Ahmet Bey’in kartını aldım ve uzun süreli bir dostluğumuz başlamış oldu. Birinci sınıf bitti ve Amerika’ya gittim. 
        2.Sınıfta üniversite öğrencileri arasında farkındalık yaratmak, girişimcilik konusunda potansiyellerini fark etmelerine yardımcı olarak fikirleri girişime dönüştürmek , girişimcilik ekosistemini geliştirmek, bunun yanında öğrencilerin iş hayatını yakından tanımalarını sağlamak ve onları iş hayatına hazırlamak. Öğrenciler arasında dayanışma ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirerek üniversitenin sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü’nü kurdum. Başkanlığını yapmış olduğum kulüp ile birlikte çok sayıda başarılı proje ve çalışmalara imza attım. 
        Daha sonra bir yabancı dil okulunda Kurumsal Saha Koordinatörü olarak işe başladım. Hem kurumdaki yabancı hocalarla beraber İngilizce pratik yaparak İngilizcemin tazeliğini korumamı ve ilerletmemi hem de yapmış olduğum işle beraber insan ilişkileri ve sosyal çevremin artmasını sağlamıştım. 
        Üniversite 2. sınıfın sömestr tatilinde Saruhan Holding İnsan Kaynakları departmanında bir aylık staj yapma imkanı buldum. Staj döneminde uluslararası bir şirkette işlerin nasıl yürüdüğünü, ilişkilerin nasıl tesis edildiğini, süreçlerin nasıl kurgulandığını deneyimledim. Teorik bilgileri pratik ile örtüştürmeye çalıştım. Bağlı olduğum departman çalışanları ve yöneticileri ile sıkı bir işbirliği kurarak, onların deneyimlerinden faydalanmaya çalıştım. Ancak masa başı bir iş olması ve hayalimde kurmuş olduğum pozisyondan uzak olması, sonrasında İnsan Kaynakları Yöneticisi ile envanter kişilik testi uyguladım. Sonuçlara göre benim sosyal bir işte, satış-pazarlama üzerine yoğunlaşmam gerektiğini, liderlik ruhumun yüksek olduğunu ve muhtemelen ileride kendi işimi kuracağı belirtmesi uluslararası bir şirkette İnsan Kaynakları Yöneticisi olma hedefimden vazgeçmeme neden oldu. Genç Girişimciler Kulübünde geçen bir yılın ardından hayatımdaki hedefi tekrardan şekillendirme kararı verdim. 
        Öğrenciyken kurmuş olduğum Joven Academia isimli marka ile 2013 yılından beri bireylerin bilgi ve becerilerini geliştirme hedefiyle elliye yakın üniversitede 250’ den fazla organizasyona destek verdim ve çok sayıda da seminer, eğitim vs. koordine ettim. 
        Mezuniyetimle beraber Kocaeli’nde Yurtdışı Eğitim Noktası ismiyle danışmanlık firması kurdum. Fakat her girişimin başarılı olacak bir kaide olmadığı için başarısızlıkta mümkün olabiliyor. Bununla alakalı çok güzel bir var “Çırağı olmadığınız bir işte Usta olamazsınız.”. Bende hiçbir tecrübem olmadan kurmuş olduğum işte başarısız olmuştum. Yurtdışı Eğitim Noktası ile 50’ye yakın öğrenciyi çeşitli programlarla ana dili İngilizce olan ülkelere dil becerilerini geliştirme anlamında yurtdışına yolladım. Öğrencilerin tüm vize sürecinden konaklamasına, havaalanı transferinden okula veya programa kayıt süreci gibi işlemlerini yürüttüm. 
        Bir sene sonra Kocaeli’nde 2. Yatırımı yaparak Kırmızı Otobüs Yabancı Dil Kursları adında 10 ‘dan fazla yabancı dil eğitimi verilen bir kurum açtım. 
        Şu anda Kırmızı Otobüs Yabancı Dil Kursları ve Joven Academia firmalarında yönetici olarak devam etmekteyim ayrıca şubat 2017 itibariyle Sakarya Üniversitesi İşletme MBA yapmaktayım.

        *Kontenjan Sınırlıdır

        *Eğitime Herkes Katılabilir...