Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip
        Kişisel Gelişim Zirvesi - Edirne

        Kişisel Gelişim Zirvesi - Edirne

        360 dakika
        • Eğitim

        Tarih: 6 Mayıs 2017
        Yer: Edirne - Balkan Kongre Merkezi
        Eğitim Saatleri: 12:00 - 17:00
        Katılım Bedeli: 55 TL (Hizmet Bedeli Dahildir)

         

        Joven Academia “Edirne Kişisel Gelişim Zirvesi” 6 Mayıs Balkan Kongre Merkezi’nde Türkiye’nin en iyileri ,profesyonel eğitmenler tarafından verilecek  nitelikli eğitimler ile eğlenerek kendinize yatırım yaparken CV’nize de artılar katabileceğiniz 5 saat eğitim ve 3 eğitim sertifikası sizlerle buluşuyor..

        EĞİTMENLER


        TİJEN KARAŞ | (TRT Haber Spikeri)

        Türkiye Radyo TelevizyonKurumu’nda (TRT) görev yapmaktadır.Tijen Karaş, 28 Ocak 1975 tarihinde Ankara, Yenimahalle’de üç çocuklu bir ailenin ortanca kızı olarak doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite ile paralel iş hayatına atıldı.Tijen Karaş, üniversite yıllarında TRT Avrasya kanalında yayınlanan bir programı sunarak başladı, bu mesleğe. Sonra Türk Haberler Ajansı’nda ‘Sanat ve Politika’ isimli bir köşe sunarak devam etti.1995’te yayın hayatına başlamış olan ve 2000 yılında şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ve Prestij Müzik’in sahibi Hilmi Topaloğlu tarafından satın alınarak adı MMC TV yapılan C TV’geçerek o kanalda kültür sanat ağırlıklı ‘Günce’ isimli programı sunmaya başladı.Tijen Karaş 1998 yılında ise yine C TV’de görev yaptığı günlerde Uğur Dündar’ın daveti ile İstanbul’a Kanal D haber’e gitti. Onun haber kadrosunda görev yaptı, haberciliği öğrendi. 6 ay sonra Kanal D haberden haftasonu ana haberleri sunma teklifi geldiğinde zamana ihtiyacı olduğunu bildirdi ve teklifi kabul etmedi.Daha sonra TRT’de müzik eğlence bölümünde canlı müzik programları sunmaya başladı. Mehmetçikle El Ele, Bayram Özel, Sayısal Gece, Müzik Koridoru, Gençlik ve Yaşam gibi birçok programı sundu. TRT HABER kurulmadan önce, 2005 – 2010 yılları arasında 5 sene boyunca hafta sonları yayımlanan Habervizyon programını sundu. Ardından da TRT Haberde spikerlik yapmaya başladı.

        ERDOĞAN ARIKAN | (TRT Spor Spikeri )

        TRT Spor Spikeri 21 Mayıs 1963 Sakarya doğmuş, daha sonra ailesiyle beraber Gölcük, Kocaeli'ye taşınmış ve burada büyümüştür.


        Önceleri boya ve pazarlama alanında çalışan Arıkan daha sonra TRT'nin açtığı sınavları kazanarak bu kurumda spiker olarak çalışmaya başlamış ve 1989 yılında TRT Diyarbakır Radyosunda görev yapmıştır. Akıcı Türkçesiyle dikkat çeken Arıkan TRT 1'de bir dönem Stadyum (TV programı) isimli spor programını sunmuştur. Evli ve 1 çocuk babası olan Erdoğan Arıkan uzun süre TRT Spor Kanalında hafta içi her gece Spor Artı isimli spor programının sunuculuğunu yapmıştır. Erdoğan Arıkan Spor Artı Programının sunuculuğunu Faruk Mutkan'a devrederek 2014 Yılında yine TRT Spor Kanalında Metin Tekin ve Zeki Önder Özen ile beraber Teknik Direktör isimli spor programını sunmaya başladı.TRT Spor'da Salı ve Cuma akşamları spor programları sunmuştur.Şuan da her pazartesi TRT Spor'da Oğuz Çetin ile Yüzyüze Futbol programını sunmaktadır. Tuttuğu Takım Galatasaray'dır.

        EĞİTİMLER

         

        TİJEN KARAŞ | (TRT Haber Spikeri)

        ➥Diksiyon , Beden Dili, Artikülasyon ve Fonetik(Uygulamalı)

         *Eğlenceli Nefes ve Diksiyon Egzersizleri Yapılacaktır.
        - Diksiyon
        - Doğru Konuşma
        - Fonetik
        - Nefes Teknikleri

        Diksiyonu söyle tanımlayabiliriz: söz söylerken, duygu ve düşünceleri doğru, üslubuna uygun olarak anlatmak için sesin uyumunu, söylenişini, sözcük hecelerinin uzunluğu, kısalığı ve vurguları bakımından doğruluğu; jesti, mimiği, takınılacak tavırları yerinde ve güzel kullanma sanatıdır.
        Doğru bir diksiyon için gerekli iki temel koşul vardır. Birincisi: ses aletini doğru kullanmak. Yani konuşma için yeteri kadar havayı ses yollarını kasmadan içeri almak, gereğinden fazla durak kullanmamak, durakları doğru yerde gerektiği gibi kullanmak ve sesi duyulur ve net bir hale getirmek.

        İkincisi: söz söylerken konuştuğumuz dili düzgün ve doğru söylemek için düzeltmeye çalışmak ve mimiği, jesti,tavrı yardımcı olarak kullanmak.

        ERDOĞAN ARIKAN | (TRT Spor Spikeri)

        ➥ Topluluk önünde konuşma, Hitabet Sanatı

        ✔Kurallarına Uygun, Akıcı ve Anlaşılır Konuşma Becerisini,
        ✔Bireyin Kendisini Etkili Bir Biçimde İfade Edebilmesini,
        ✔Topluluk Önünde Konuşurken Heyecanını Kontrol Edebilmesini,
        ✔Sesbilim Açısından Tüm Seslerin Doğru ve Güzel Söylenebilmesini,
        ✔Bireyin, Sesini Etkili Bir Biçimde Kullanabilmesini,
        Sağlamaktır.

        SERTİFİKALAR

        Katılımcılara 3 Adet Eğitim sertifikası eğitim sonunda verilmektedir

        ★ 3 Profesyonel Eğitim 3 Eğitim Sertifikası
        ★ Sertifikalar İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanacaktır.
        ★Sertifikalar etkinlik günü çıkışta dağıtılacaktır.
        ★Sertifikalar İsme özel, Joven Academia kalitesiyle hazırlanmaktadır.

        Sertifika Başlıkları;

        - Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet

        - Beden Dili ve Diksiyon

        - İletişim Becerileri

         

        *Kontenjan Sınırlıdır
        *Eğitime Herkes Katılabilir...