Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    After ever happy

    After ever happy

    e enjte, 25 gusht 2022
    I përshtatshëm për audiencën 13 vjeç e lart.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përmban elemente seksuale.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    119 minutë
    • Dramë
    • Romancë
    • Drama
    • romantic

    Teksa shfaqet një e vërtetë tronditëse për familjet e një çifti, dy të dashuruarit zbulojnë se nuk janë aq të ndryshëm nga njëri-tjetri. Tessa nuk është më vajza e ëmbël, e thjeshtë dhe e mirë që ishte kur takoi Hardin – më shumë se ai djali mizor dhe me humor për të cilin ajo ra shumë.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü