Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Arthur, malédiction

    Arthur, malédiction

    e enjte, 14 korrik 2022
    87 minutë
    • Horror

    Alex është një djalë i ri 18 vjeç. Ai ka qenë një fans i madh i sagës së filmave fantastikë Arthur dhe Minimoys prej vitesh. Pikërisht atëherë grupi i miqve të tij i ofruan të shkonte në shtëpinë e braktisur ku ishte xhiruar filmi. Ata nuk janë të vetëdijshëm se do të bien në një komplot vdekjeprurës.

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Sallat dhe seancat
    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü