Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Ticket to Paradise

    Ticket to Paradise

    e enjte, 6 tetor 2022
    Publiku nën moshën 13 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    I përshtatshëm për audiencën 10 vjeç e lart
    104 minutë
    • Komedi
    • Romancë
    • Romancë
    • Comedy

    Një çift i divorcuar që bashkohet dhe udhëton në Bali për të ndaluar vajzën e tyre të bëjë të njëjtin gabim që mendojnë se kanë bërë 25 vjet më parë.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü