Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    The Lost City

    The Lost City

    e enjte, 24 mars 2022
    Publiku nën moshën 13 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    I përshtatshëm për audiencën 10 vjeç e lart
    92 minutë
    • Aksion
    • Komedi Romantike
    • Action
    • Adventure
    • Comedy

    Gjatë një turi libri, një shkrimtar dhe modelja e kopertinës së librit të tij përfshihen në një tentim kidnapimi që i shpie ata në një aventurë xhungle.

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Sallat dhe seancat
    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü