Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Memory

    Memory

    e enjte, 12 maj 2022
    114 minutë
    • Aksion
    • Triller
    • Action
    • Thriller

    Kur Alex, një vrasës ekspert, refuzon të kryej nje punë për një organizatë kriminale të rrezikshme, ai bëhet shënjester. Agjentë të FBI dhe të inteligjencës Meksikane thirren të hulumtojnë një gjurmë trupash, që I qojnë më afër Alexit. Përderisa sindikata e krimit dhe FBI janë pas tij, Alex ka aftësitë të qëndroj një hap përpara tyre, përveq një gjëje: ai është duke luftuar me humbje të rëndë memories, që ndikon në secilin hap të tij.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Sallat dhe seancat
    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü