Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Operation Mincemeat

    Operation Mincemeat

    e enjte, 19 maj 2022
    128 minutë
    • Dramë
    • Historik
    • Drama
    • Luftë
    • War

    Operacioni Mish i grirë është vendosur në vitin 1943 kur Aleatët janë te vendosur të lëshojnë një sulm të gjithanshëm në Kalanë Europë. Por ata përballen me një sfidë të pamundur - të mbrojnë një forcë massive invazioni nga fuqia e zjarrit te ngulitur Gjerman dhe për të shmangur një masakër potenciale.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü