Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    The Little Mermaid

    The Little Mermaid

    e enjte, 25 maj 2023
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    Për Mbi 6 Auditorë Publik.
    Audienca Nën 10 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.
    135 minutë
    • Aventurë
    • Fantazi
    • Familje

    Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e njeriut, në mënyrë që ajo të zbulojë botën mbi ujë dhe t'i bëjë përshtypje një princi.

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj