Change your city and continue to fun
Anıl Emre Daldal.
Gayret, İvedik Cd. No:35, 06170 Yenimahalle/Ankara Tuesday, February 14, 2023- Konser
Anıl Emre Daldal
Anıl Emre Daldal, bugünlere gelmesinde büyük destekçi olarak gördüğü, 2014'te kaybettiği bir arkadaşı anısına yazdığı “M.” isimli şarkısını yayımladı. 6 yaşında beri spor ve sanatla ilgilenen Daldal, 2016 yılında ilk şarkısı "Sor Bakalım İyi Miyim" ile başarılı bir çıkış yaptı. Kendi grubunu kurarak çeşitli sahneler, şehirler ve festivallerden teklifler aldı. Dijitalde ortalamanın üstünde başarı sağlayınca 2020'nin başında sahneleri bıraktı ve müzik, yapım, prodüksiyon üzerine çalışmalara başladı. Indie rock, akustik ve dijital soundlar üzerinde bestelerle dinleyicisinin karşısına çıkan Anıl Emre Daldal’ın, dinlenmeleri 2020 yazında ivme yakaladı.
Please select a date to buy tickets
• Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/ veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
• Biletinizi mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak iseniz, en geç etkinlik saatinden 2 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçebilirsiniz.
• Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
• Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
• Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
• Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.