Açelya Elmas


Açelya Elmas 25 Mayıs 1977, İstanbul doğumlu Türk oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı Müzik Bölümü'nden mezunudur. Kendisi gibi oyuncu olan Naz Elmas'ın ablasıdır.

Filmografi

Ruhsar (1997) Melek
Eyvah Babam (1998) Melis
Deli Yürek (1999-2000) Gonca
Umut Yolcuları (2010)
Gittiğin O Gün (2000)
Eyvah Kızım Büyüdü (2000) Melis
Koçum Benim (2002) Burcu
Cabbar (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Ihlamurlar Altında (2005-2007) Ceyda
Karınca Yuvası (2006)
Kara İnci (2007)
"Nene Hatun" ( 2010) Nene Hatun
Lale Devri (2011-2014) Ece
"Su ve Ates"(2013) Zeynep
"Karagül (2014)
"Burlesen Gonuller" Seda

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!