Bobby Cannavale


Robert M. "Bobby" Cannavale, ABD'li bir aktördür. 1999-2001 yılları arası yer aldığı Tv dizisi Third Watch 'da canlandırdığı itfaiyeci Roberto Caffey rolüyle tanındı.

Filmografi

1998-1999 : Trinity (TV-dizisi) (7 bölüm)
1999-2001 : Third Watch (TV-dizisi) (38 bölüm)
2002 : Ally McBeal (6 bölüm)
2003 : Station Agent
2004 : Shall We Dance?
2004-2006 : Will & Grace (15 bölüm)
2006 : Snakes on a Plane
2006 : Fast Food Nation
2008-2009 : Cold Case (TV-dizisi) (7 bölüm)
2009 : Cupid (7 bölüm)
2009 : Snuten i varuhuset
2010 : The Other Guys
2011 : Win Win
2012 : Boardwalk Empire (12 bölüm)
2012-2013 : Nurse Jackie (12 bölüm)
2013 : Movie 43
2013 : Parker
2013 : Blue Jasmine
2014 : Chef
2014 : Annie
2015 : Spy
2015 : Ant-Man
2015 : Danny Collins

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!