Bora Cengiz


Bora Cengiz 9 Aralık 1990'da İstanbul'da doğdu. Türk oyuncu, radyocu, müzisyen, fotoğrafçı ve yönetmen.

Diskografi

Albüm

Gidene (7 Nisan 2014)
Tekliler
Arkadaş (S.M.:Melike Demirağ)
Aldırma Gönül (S.M.:Sabahattin Ali)

Filmografi

Dizi Oyunculuğu

Peri Masalı - Tolga (2008)
Maskeli Balo (2010)
Kavak Yelleri - Cihan (2010)
Türkan - Tuğrul Saylan (2010-2011)
Bizim Okul - Kağan (2013)
Sana Bir Sır Vereceğim - Levent (2013-2014)
Yedi Güzel Adam- Cevat (2014)
Çilek Kokusu (dizi) - Gani (2015)
Bodrum Masalı - Cenk (2016)
Yüzyıllık Mühür - Kemal (2016)

Sunuculuk

En Güzel Rotalar - NTV (2015)

Film oyunculuğu

Kıskanmak - Nüzhet (2009)
Sadece Tek Bir Gün - Can (2013)
Uzun Yol - Murat (2014)
Sen Kiminle Dans Ediyorsun? - Anıl (2017)

Yönetmen

Sükut (2007)
Eller (2008

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!