Burcu Özberk


12 Aralık 1989'de Eskişehir'de doğan oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu oldu. Özberk, ilk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.
 
Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.
 
Rol aldığı bazı oyunlar
 
Aşk Aptalı : Sam Shepard - Tatbikat Sahnesi
Marquis de Sade Quills : Doug Wright - Tatbikat Sahnesi
Woyzeck Masalı : Georg Büchner - Tatbikat Sahnesi
Küçük Burjuvalar : Maksim Gorki
Ayyar Hamza : Direktör Ali Bey
Macbeth Abla
Kuş Bakışı Kabare
Kırmızı Başlıklı Kız
Yol Arkadaşlar
 
Filmografi
 
Muhteşem Yüzyıl 2013 Huricihan Sultan Yardımcı Oyuncu
Güneşin Kızları 2015-2016 Nazlı Yılmaz Başrol
Şahane Damat 2016 Melike Sağlam Başrol
Badem Şekeri 2017 Başrol
Badem Şekeri 2 2017 Başrol
Badem Şekeri 3 2017 Başrol
Direniş Karatay 2018 Türkan Başrol

Reklam
 
Şirket/Ürün Yıl
Coca-Cola 2015
Yedigün 2015-2016

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!