Johannes Krisch


Johannes Krisch (d.1966, Viyana) , Avusturyalı oyuncu.

1987'de tiyatro ile başladığı oyunculukta daha sonra sinemaya yöneldi.

Filmografi

1987: Tatort – Flucht in den Tod
1988: Linie 1
2001: Kommissar Rex - Strahlen der Rache
2002: Zwei Väter einer Tochter
2008: Revanche
2010: Vielleicht in einem anderen Leben
2010: Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2011: Tatort: Vergeltung
2011: Die Vaterlosen
2011: Isenhart – Die Jagd nach dem Seelenfänger
2011: 360
2012: Die Rache der Wanderhure
2012: Braunschlag
2013: Finsterworld
2014: Vergiss mein Ich
2014: Im Labyrinth des Schweigens
2014: Altes Geld
2015: Jack

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!