Julia Ormond


Julia Karin Ormond, İngiliz aktris. Epsom, Surrey, İngiltere'de doğmuştur.

Başlıca filmleri İlk Şövalye, Legends of the Fall (İhtiras Rüzgarları) ve Sydney Pollack'ın yönettiği Sabrina'dır.

En son 2009 yılı Oscar ödüllerinde 13 dalda Oscar'a aday gösterilen Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi adlı filmde rol almıştır.

Filmografi

CSI: NY (2008-09) (TV)
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
The El Escorial Conspiracy (2008)
Kit Kittredge: An American Girl (2008)
Che, Part One (2008)
Surveillance (2008)
I Know Who Killed Me (2007)
Inland Empire (2006)
Beach Girls (2005 TV mini-series)
Iron Jawed Angels (2004) (TV)
Resistance (2003)
Varian's War (2001) (TV)
The Prime Gig (2000)
Animal Farm (1999) (TV) (ses)
The Barber of Siberia (1998)
Smilla's Sense of Snow (1997)
Sabrina (1995)
First Knight (1995)
Legends of the Fall (1994)
Nostradamus (1994)
Captives (1994)
The Baby of Mâcon (1993)
Young Catherine (1991)
Traffik (1989) (tv dizi)

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!