Metin Keçeci


1975 Hakkari doğumlu olan Metin Keçeçi 10 yaşındayken tiyatro ile tanıştı. Hakkari'de İlim Sağlık kültür Araştırma vakfı bünyesinde 1993 yılında tiyatro grubu kurdu ve çeşitli oyunlar oynadı.

2007 yılında 'Hokkabaz' adlı sinema filminde rol aldı ve aynı yıl Bir Demet Tiyatro adlı dizide rol aldı. 2002 yılında istanbul'a yerleşti. 2003 yılında yerel bir kanalda show programı sundu. 2004 yılında TRT 1 de 'Fırtınalı Hayatlar' adlı dizide rol aldı ve aynı yıl TGRT kanalına çekilen 'Bodrum Hakimi' adlı tv filminde rol aldı. 2005 yılında BKM Atölye oyuncularına katıldı ve aynı yıl 'Organize İşler' adlı sinema filminde rol aldı ve yine aynı yıl 'Hacivat ve Karagöz neden öldürüldü' adlı sinema filminde rol aldı.

Metin Keçeci'nin klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile başrolünü oynadığı 'Vay Başıma Gelenler' adlı komedi filmi, 4 ekim 2013 tarihinde vizyona girdi. Bu filmde Metin Şentürk de rol almıştır.

Filmografi

Vay Başıma Gelenler : 2013
Düşman Kardeşler : 2012 (Sezon 1)
Çok Güzel Hareketler Bunlar : 2008
Çok Filim Hareketler Bunlar : 2009
A.R.O.G : 2008
Bir Demet Tiyatro : 2007
Hokkabaz : 2006
Hacivat ve Karagöz neden öldürüldü : 2005
Organize İşler : 2005
Bodrum Hakimi : 2004
Fırtınalı Hayatlar : 2004

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!