Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        The Book of Fish

        Festival - Balık Kitabı

        8 Kasım 2022 Salı
        123 dakika
        • 33. Ankara Film Festivali

        Balık Kitabı / The Book of Fish / Jasanebo

        Güney Kore / 2021 / 123’ / DCP / Siyah & Beyaz / Korece / Türkçe, İngilizce Altyazı

        South Korea / 2021 / DCP / Black & White / Korean / Turkish, English Subtitles

        2021 Busan Film Eleştirmenleri Derneği; En İyi Erkek Oyuncu, Teknik Ödül / 2021 Kore Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri; FIPRESCI Ödülü, En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, Yılın En İyi 10 Filmi / 2021 Kore Film Prodüktörleri Derneği Ödülleri; Prodüktör Ödülü En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen ve En İyi Müzik

        2021 Busan Film Critics Association (BCFA); Best Actor, Techincal Prize/ 2021 Korean Association of Film Critics Awards; FIPRESCI Award, Best Film, Best Actor, Best Screenplay, Ten Best Films of the Year/ 2021 Korean Film Producers Association Award; Producer Award for Best Actor, Best Director, Best Music

        1801’deki Katolik Zulmü sırasında bir akademisyen Heuksando adasına sürülür ve bir balıkçı ile tanışır. Bu tanışma balıklar hakkında bir kitabın yazılmasına yol açar.

        During the Catholic Persecution of 1801, a scholar is exiled to Heuksando Island where he meets a fisherman. Their exchange of knowledge results in the writing of a book about fishes.

        Yönetmen / Director: Joon-ik Lee

        Senaryo / Screenplay: Se-Gyeom Kim

        Görüntü Yönetmeni / Director of Photography: Ui-tae Lee

        Kurgu / Editing: Jeong-hun Kim

        Oyuncular / Cast: Sol Kyung-gu, Yo Han-Byun, Lee Jeong-eun

        Joon-ik Lee

        1959’da Seul, Güney Kore’de doğan Joon-ik Lee yönetmen ve prodüktördür. Yönetmenin 2005 yapımı Kral ve Palyaço şu ana kadar en iyi hasılat yapmış Kore filmlerinden biridir. 2016’da Tallinn Siyah Geceler Film Festivali’nde Sado filmi ile Büyük Ödül’ü kazanmıştır.

        Born in 1959 in Seoul, South Korea Joon-ik Lee is a director and a producer. He is the director of the 2005 film King and the Clown which is one of the highest grossing Korean films of all time. He won the Grand Prize at Tallinn Black Nights Film Festival in 2016 with his film Sado.

        Filmografi/ Filmography:

        2016 Dongju

        2015 Sado

        2013 So-won

        2006 Ra-dee-o-seu-ta

        2005 Wang-ui namja

         
        Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

        Sinema Sinema Tiyatro Tiyatro Konser Konser Spor Spor Tümü