Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Fighter

        Festival - Boksör

        7 Kasım 2022 Pazartesi
        103 dakika
        • 33. Ankara Film Festivali

        Boksör / Fighter

        Güney Kore/ 2020/ 103’/ DCP/ Renkli/ Korece/ Türkçe, İngilizce Altyazı

        South Korea/ 2020/ 103’/ DCP/ Coloured/ Korean/ Turkish, English Subtitles

        2020 Busan Uluslararası Film Festivali; Yılın En İyi Erkek & Kadın Oyuncu Ödülü En İyi Kadın Oyuncu, ASTA Ödülü

        2020 Busan International Film Festival; Actor & Actress of the Year Award for Best Actress, NETPAC Award

        Güney Kore’de geçen film, yoksulluk nafaksayıla Kuzey Koreli’leri yeniden sosyalleştirme kamplarında yaşayan Jin-ah’ı anlatıyor. Babasını da Güney Kore’ye getirmek için, Jin-ah bir boks salonunda temizlik işine başlar.

        Set in South Korea, the film tells the stroy of a North Korean refugee Jin-ah who lives her life on welfare and in a resocialization camp for North Korean refugees. She starts a cleaning job at a boxing gym to make some money to bring her father to South Korea.

        Yönetmen/ Director: Jero Yun

        Senaryo/ Screenplay: Jero Yun

        Görüntü Yönetmeni/ Director of Photography:

        Kurgu/ Editing: Jero Yun

        Oyuncular/ Cast: Oh Kwang-rok, Baek Seo-Bin, Lim Sung-mi

        Jero Yun

         

        Güney Koreli yönetmen, senaryo yazarı ve kurgucu Jero Yun, 4 belgesel, 3 uzun ve 3 kısa film yapmıştır. 2016 yapımı kısa filmi Otostopçular 2016 Cannes Film Festivalinde Illy Ödülüne aday gösterilmiştir.

        Jero Yun is a director, writer and editor from South Korea. He has directed 4 documentaries, 3 feature films and 3 short films. His 2016 short film Hitchhikers has previously been nominated for an Illy Prize at the 2016 Cannes Film Festival.

         

        Filmograpfi/ Filmography:

        2009 Karanlıkta/ In the Dark

        2012 Kuzey Korelileri Ararken/ Looking for North Koreans

        2014 Domuz/ The Pig

        2016 Madam b. Bir Kuzey Korelinin Hikayesi/ Madame B., histoire d'une Nord-Coréenne

        2016 Otostopçular/ Hitchhiker

        2017 Mektuplar/ Letters

         
        Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

        Sinema Sinema Tiyatro Tiyatro Konser Konser Spor Spor Tümü