Pranverë E Paharruar Në Fshatin E Harruar

Pranverë E Paharruar Në Fshatin E Harruar

29 Aralık 2020 Salı
110 dakika
  • Komedi

Jeta e qetë dhe e zakonshme e një fshati të harruar ndryshon dramatikisht kur tre prostituta mbërrijnë në kafenenë e fshatit.

Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

Seanslar ve Salonlar
Sinema Tiyatro Konser Opera&Bale Tümü