Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Adana 01 Burda Pgm Kültür Merkezi

    Adana'nın kültür ve sanat hayatına önemli bir katkı sunan 01 Burda PGM Kültür Merkezi, şehre kazandırılmış muhteşem bir tiyatro sahnesi ve konser salonuna ev sahipliği yapmasıyla bilinen bir mekandır. Adana 01 Burda PGM Kültür Merkezi, şehrin merkezi konumlarından birinde yer alır. Bu da ziyaretçilere ulaşım konusunda büyük bir avantaj sağlar.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit 3228800001 për të kontaktuar Adana 01 Burda Pgm Kültür Merkezi.

    • Adresë

     Ahmet Remzi Yüreğir, Mahallesi, Erdal Acet Cd. No:1, 01130, 01130 Seyhan/Adana

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Nuk u gjet asnjë foto në këtë vend

    Adana 01 Burda Pgm Kültür Merkezi Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.