Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Alternaif Tiyatro Derneği

    Alternaif Tiyatro Derneği, tiyatro sanatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, İstanbul'un kültürel dokusuna katkı sağlayan bir mekandır.

    Communication_and_Transportation

    Nuk u gjet asnjë foto në këtë vend

    Alternaif Tiyatro Derneği Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.