Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Antalya Açıkhava

    Antalya Açıkhava, yıllarca konserlere ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapmış önemli bir mekan olma özelliği taşımaktadır. Zaman zaman tadilat geçirerek yenilenen ve kapasitesi artırılan bu mekan, Antalyalıların kültür ve sanat yaşamında önemli bir noktadadır. Bahçesi, sahnesi ve modern ses-görüntü sistemleri ile dikkat çekmektedir.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit 5444363601 për të kontaktuar Antalya Açıkhava.

    • Adresë

     Konyaaltı Sahil Şeridi Sahil Antalya Yaşam Parkı no:18 Muratpaşa/Antalya

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Antalya Açıkhava Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.