Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Atatürk Kültür Merkezi

    Atatürk Kültür Merkezi adresi ve telefon numarası için tıkla. Tiyatro oyunları ile oyun programını incele ve hemen bilet al!

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit për të kontaktuar Atatürk Kültür Merkezi.

    • Adresë

     Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd., 34437 Beyoğlu/İstanbul

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Atatürk Kültür Merkezi Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.