Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu

    Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu, İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan ve Büyük Park içinde yer alan önemli bir kültür ve sanat merkezidir. Konumu ve ulaşımı oldukça kolay olan bu tiyatro, şehrin merkezi noktalarından rahatlıkla erişilebilir.Tiyatro, genellikle yaz aylarında açık hava etkinlikleri için kullanılır ve çeşitli tiyatro oyunları, konserler ve diğer kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit për të kontaktuar Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu.

    • Adresë

     Kazımdirik, 155. Sk. 4 B, 35100 Bornova/İzmir

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.