Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk
    alt

    Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu

    Etkinlikler

    Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu

    Kampüs içerisinde yer alan, modern mimarisiyle öne çıkan ve 3.500 kişilik kapasitesiyle dikkat çeken Açık Hava Tiyatrosu, sanatsal ve kültürel etkinliklerin merkezi haline gelmiştir. Mekan, başta konserler ve tiyatro gösterileri olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit për të kontaktuar Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu.

    • Adresë

     Gültepe, Çukurova Ünv., 01250 Sarıçam/Adana

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.