Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français

    Etkinlikler

    CSO ADA ANKARA

    Ankara'daki, CSO ADA ANKARA mekanına ait konser biletlerini ilk sen al! CSO ADA ANKARA 'daki konserleri dinle. CSO ADA ANKARA konser bileti tükenmeden satın almak için hemen tıkla! CSO ADA ANKARA konser biletini almanın en kolay yolu Biletinial.com.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit për të kontaktuar CSO ADA ANKARA.

    • Adresë

     Doğanbey Mahallesi، No:Talatpaşa Blv No:38، 06050 Altındağ/Ankara

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    CSO ADA ANKARA Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.