Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    GAÜN Mâvera Kültür Sanat Merkezi

    GAÜN Mâvera Kültür Sanat Merkezi, birden fazla konferans salonuna sahiptir ve çeşitli etkinliklere uygun mekanlar sunar. Bu salonlar, farklı büyüklük ve kapasitede olduğundan geniş bir yelpazede etkinliklerin düzenlenmesine olanak tanır. Geniş kapasitesi, modern dizaynı ve çeşitli olanaklarıyla bölgedeki etkinliklere değer katmaktadır.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit 3423171550 për të kontaktuar GAÜN Mâvera Kültür Sanat Merkezi.

    • Adresë

     Gaziantep Üniversitesi Merkez Kampüsü, Üniversite Bulvarı, 27310 Şehitkamil/Şahinbey/Gaziantep

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Nuk u gjet asnjë foto në këtë vend

    GAÜN Mâvera Kültür Sanat Merkezi Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.