Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

    Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, amfi benzeri yapısıyla neredeyse her yerden sahneyi net bir şekilde görebileceğiniz bir sahnedir. Sahnesi ve ses kalitesi oldukça güzel olan bu sahne, birçok konser, tiyatro gösterisi ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit 2124553900 për të kontaktuar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi.

    • Adresë

     Harbiye, Taşkışla Cd. No:8, 34367 Şişli/İstanbul

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.