Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Konya Bergüzar Gösteri Merkezi

    Konya Bergüzar Gösteri Merkezi, zarif ve temiz salonuyla dikkat çeken bir etkinlik mekan olup, merkezi konumu sayesinde ulaşımı kolay olan bu mekan, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit 5556574989 për të kontaktuar Konya Bergüzar Gösteri Merkezi.

    • Adresë

     Nişantaş, Metehan Sk. Esnaf Sarayı Sitesi No:4 Kat:1, 42060 Selçuklu/Konya

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Konya Bergüzar Gösteri Merkezi Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.