Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Volkswagen Arena

    Volkswagen Arena, İstanbul'un eşsiz konser ve etkinlik mekânlarından biri olarak faaliyet göstermektedir. Avrupa'nın en iyi akustik özelliklerine sahip olan bu mekân, Türkiye'nin en gelişmiş altyapısına sahip olmasıyla da dikkatleri çekmektedir.

    Communication_and_Transportation

    Nuk u gjet asnjë foto në këtë vend

    Volkswagen Arena Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.