Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
      Biletinial Sugjeron
        Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip
        Stage İn İstanbul

        Stage İn İstanbul

        • Festival
        • Gösteri

        Stage İn İstanbul

        1. Gün : 28 Kasım 2019 12:00 - 21:00 arası   - Tam:20 TL/Öğrenci:10 TL
        2. Gün : 29 Kasım 2019 12:00 - 21:00 arası   - Tam:20 TL/Öğrenci:10 TL
        3. Gün : 30 Kasım 2019 12:00 - 21:00 arası   - Tam:20 TL/Öğrenci:10 TL
        4. Gün : 1  Aralık 2019  12:00 - 21:00 arası    - Tam:20 TL/Öğrenci:10 TL

        Gösteri sanatlarının tüm öğelerini bir çatı altına toplayacak olan etkinlik 28 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde Deniz Müzesi'inde gerçekleşecek.

        Gösteri sanatları sektörüne yönelik bir fuar olarak tasarlanan Stage in İstanbul sahneleri, tiyatro ve dans topluluklarını, sanat eğitimi veren okulları, sahne tasarımcılarını, dekor ve kostümcüleri, plastik makyaj sanatçılarını, casting ajanslarını, ışık tasarımcılarını, müzik aleti yapımcılarını, üniversiteleri, akademisyenleri ve bu alanda yapılan festivalleri bir araya getirecek

        Stage in İstanbul’un ziyaretçileri tüm gün sürecek panel, söyleşi, atölye ve eğitimlerden yararlanabilecek, tiyatro ve dans gösterilerini,  alternatif çalışmaları ve konserleri izleyebilecekler. Tiyatroların yeni sezon programlarını öğrenip biletlerini satın alabilecekler.Kumpanyaların sahnelerle, öğrencilerin kültür ve sanat okullarıyla, oyuncu olmak isteyenlerin ajanslarla, tiyatroların ve tiyatrocuların makyöz, sahne tasarımcıları ve kostümcülerle tanışacağı, dansçıların dans malzemelerini, müzisyenlerin müzik aletlerini bulabilecekleri Stage in İstanbul gelecek yıllarda uluslararası alanda etkin bir çalışma olmayı hedeflemekte.

        Kültür ve sanat etkinliklerinin yarattığı yumuşak zeminler, farklı kültürlerin, dillerin ve sözcüklerin karşılaşması için en hoşgörülü atmosferi yaratır. Bu tür platformlar yüz yüze gelmeye ve farklı seslerin dialoğuna olanak sağladığından yeni kültür politikaları geliştirme sürecinde son derece yararlı etkileşim alanlarıdır.