Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Death on-

    Dramë Triller Krim

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Gal Gadot

    Regjisori: Kenneth Branagh

    Death on- Tema e filmit

    Death on- detajet e filmit

    Gjersa është në pushim në Nil, Hercule Poirotit i duhet ta hetojë vrasjen e një vajzës së re.

    • Data e Vizionit 01 shtator 2020 e martë
    • Lloji i filmit Dramë, Triller, Krim
    • Kohëzgjatja 0 minutë

    Death on- Aktorët e Filmit

    Death on- aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.
     

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Death on- Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses