Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    A Haunting in Venice'

    Drama Mystery Crime

    Bëhuni gati për të zgjidhur misterin, Hercule Poirot ndriçon vrasjen në Venecia!

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Regjisori: Kenneth Branagh

    A Haunting in Venice' Tema e filmit

    A Haunting in Venice' detajet e filmit

    Në Venedikun e pas Luftës së Dytë Botërore, Poirot, tani në pension dhe jeton në mërgimin e tij, merr pjesë pa dëshirë në një seancë. Por kur një nga të ftuarit vritet, i takon ish-detektivit të zbulojë edhe një herë vrasësin.

    • Data e Vizionit 13 shtator 2023 e mërkurë
    • Lloji i filmit Drama, Mystery, Crime
    • Kohëzgjatja 103 minutë

    A Haunting in Venice' Aktorët e Filmit

    A Haunting in Venice' aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    A Haunting in Venice' Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses