Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Anthropoid

    Triller Biyografi Historik

    -

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Cillian Murphy

    Regjisori: Sean Anders

    Anthropoid Tema e filmit

    Anthropoid detajet e filmit

    Jamie Dornan ve Cillian Murphy'nin başrollerini paylaştığı Anthropoid, Nazi faşizminin mimarlarından SS generali Reinhard Heydrich'e planlanan suikast operasyonunu ele alıyor.

    Film, Hitler'in güvendiği generallerden biri olan ve milyonların katledildiği Nihai Çözüm felaketinin mimarlarından Reinhard Heydrich'in, Müttefikler tarafından eğitilen bir Çek grup tarafından öldürülmesini anlatıyor.

    • Data e Vizionit 06 janar 2017 e premte
    • Lloji i filmit Triller, Biyografi, Historik
    • Kohëzgjatja 120 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 15 vjeç e lart. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Anthropoid Aktorët e Filmit

    Anthropoid aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Anthropoid Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses