Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Barb and Star Go to Vista Del Mar-

    Komedi

    -

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Kristen Wiig

    Regjisori: Josh Greenbaum

    Barb and Star Go to Vista Del Mar- Tema e filmit

    Barb and Star Go to Vista Del Mar- detajet e filmit

    Mikeshat e përhershme Barb dhe Star nisen një aventurë kur vendosin që për herë të parë të largohen nga qyteza e tyre.

    • Data e Vizionit 01 maj 2021 e shtunë
    • Lloji i filmit Komedi
    • Kohëzgjatja 107 minutë

    Barb and Star Go to Vista Del Mar- Aktorët e Filmit

    Barb and Star Go to Vista Del Mar- aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Barb and Star Go to Vista Del Mar- Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses