Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Belfast-

    Dramë

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Caitriona Balfe

    Regjisori: Kenneth Branagh

    Belfast- Tema e filmit

    Belfast- detajet e filmit

    Kenneth Branagh'ın hayatından otobiyografik ögeler taşıyan Belfast, 60'ların sonunda tırmanan siyasi gerilimin merkezindeki Belfast'ta, hayatı deneyimlemeye başlayan genç Buddy ve onun işçi sınıfı ailesinin hikâyesini anlatıyor.

    • Data e Vizionit 25 mars 2022 e premte
    • Lloji i filmit Dramë
    • Kohëzgjatja 98 minutë
    • Shënues inteligjentë Publiku nën moshën 13 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. I përshtatshëm për audiencën 10 vjeç e lart

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Belfast- Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses