Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Smrt na Nilu

    Drama Misterija

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Regjisori: Kenneth Branagh

    Smrt na Nilu Tema e filmit

    Smrt na Nilu detajet e filmit

    Kenneth Branagh se vraća kao redatelj i detektiv Hercule Poirot u adaptaciji whodunit klasika Agathe Christie, sa zasluženom reputacijom jednog od njenih najboljih romana. Mlada, bogata i lijepa Linnet Ridgeway ima gotovo sve. Ono što nema - uzme. Na primjer, zaručnika svoje najbolje prijateljice Jackie. Kad se Linnet i njezin novi dragi otpute na medeni mjesec krstareći Nilom, ništa ne može sačuvati Jackie od njezinih demona. I nitko - čak ni čuveni detektiv Hercule Poirot - ne može spriječiti zločin iz strasti.

    • Data e Vizionit 17 shkurt 2022 e enjte
    • Lloji i filmit Drama, Misterija
    • Kohëzgjatja 127 minutë

    Smrt na Nilu Aktorët e Filmit

    Smrt na Nilu aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Smrt na Nilu Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses