Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Doğu Ekspresinde Cinayet

    Dramë Krim

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Johnny Depp

    Regjisori: Kenneth Branagh

    Doğu Ekspresinde Cinayet Tema e filmit

    Doğu Ekspresinde Cinayet detajet e filmit

    Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini üstlenip başrolünde yer aldığı Doğu Ekspresinde Cinayet, Agatha Christie'nin aynı isimli klasikleşmiş romanından sinemaya uyarlandı.

    Avrupa'ya yapılan hesapsız bir tren yolculuğuyla başlayan hikaye hızla, şimdiye kadar söylenmiş en şık ve en heyecanlı gizemlerden birine dönüşür. En çok satan yazar Agatha Christie'nin "Murder on the Orient Express" adlı romanından uyarlanan filmde, herkesin şüpheli olduğu bir tren üzerinde mahsur kalan on üç yabancının hikayesi anlatılıyor. Bir adam, katil tekrar saldırmadan önce bulmacayı çözmek için zamana karşı yarışmak zorundadır.

    • Data e Vizionit 10 nëntor 2017 e premte
    • Lloji i filmit Dramë, Krim
    • Kohëzgjatja 114 minutë
    • Shënues inteligjentë Publiku nën moshën 13 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen. I përshtatshëm për audiencën 7 vjeç e lart. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Doğu Ekspresinde Cinayet Aktorët e Filmit

    Doğu Ekspresinde Cinayet aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Doğu Ekspresinde Cinayet Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses