Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Karanlığın Elli Tonu

    Dramë Dashuria

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Bella Heathcote

    Regjisori: James Foley

    Karanlığın Elli Tonu Tema e filmit

    Karanlığın Elli Tonu detajet e filmit

    E.L. James çok satan roman serisinin sinemaya uyarlanan ikinci filmi olan Karanlığın Elli Tonu, Christian ve Ana'nın tutku ve tehlike arasında gidip gelen ilişkisine odaklanıyor.

    Yara almış olan Christian Grey, tedbirli Ana Steele'in hayatına geri dönmesi için çabalarken, Ana Steele ona bir şans daha vermeden önce bir anlaşma yapmak ister. İkili güven oluşturmaya ve dengeyi bulmaya başlarken Christian'ın geçmişindeki karanlık figürler, çiftin birlikte bir gelecek kurma umutlarını yok etmeye kararlı bir şekilde etraflarını sarar.

    • Data e Vizionit 10 shkurt 2017 e premte
    • Lloji i filmit Dramë, Dashuria
    • Kohëzgjatja 115 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 18 vjeç e lart. Ai përmban elemente seksuale. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Karanlığın Elli Tonu Aktorët e Filmit

    Karanlığın Elli Tonu aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Karanlığın Elli Tonu Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses