Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Death on the Nile

    Dramë Triller Krim

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Gal Gadot

    Regjisori: Kenneth Branagh

    Death on the Nile Tema e filmit

    Death on the Nile detajet e filmit

    Gjatë pushimeve në Nil, Hercule Pirot duhet ta hetojë vrasjen e një trashëgimtareje të re.

    • Data e Vizionit 11 shkurt 2022 e premte
    • Lloji i filmit Dramë, Triller, Krim
    • Kohëzgjatja 126 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 13 vjeç e lart. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përmban elemente seksuale. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Death on the Nile Aktorët e Filmit

    Death on the Nile aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Death on the Nile Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses