Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Robin Hood

    Aventurë

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Taron Egerton

    Regjisori: Otto Bathurst

    Robin Hood Tema e filmit

    Robin Hood detajet e filmit

    Robin Hood filminde Haçlı Seferleri'nden dönüşüyle yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Robin Hood bir yandan yerel halkın ekonomik sıkıntılarına yardım ederken, bir yandan da Nottingham Şerifi'nin yolsuzluklarıyla savaşacaktır.İngiliz halk hikâyelerinde önemli yeri olan, kâh görevini kötüye kullanan yöneticilerle kâh halka zulüm eden soylular mücadele yürüten halk kahramanı haydut Robin Hood'un 2018 yapımlı bu öyküsünün başrolünde bu kez Taron Egerton yer alıyor.

     

    • Data e Vizionit 27 korrik 2020 e hënë
    • Lloji i filmit Aventurë
    • Kohëzgjatja 114 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 15 vjeç e lart. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Robin Hood Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses