Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Senkronik

    Dramë Horror Fantashkencë

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Anthony Mackie

    Regjisori: Justin Benson

    Senkronik Tema e filmit

    Senkronik detajet e filmit

    Synchronic, New Orleans'ta iki sağlık çalışanının, gizemli bir kimyasalla ilişkilendirilen korkunç cinayetler sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

    Steve ve Dennis, New Orleans’ta sağlık görevlisi olarak çalışan iki iş arkadaşıdır. Bir gün ikili bir yardım çağrısı alır. Olay tipik bir aşırı doz vakası gibi görünse de cesedin çok eski görünüşlü bir kılıçla öldürülmüş olması kafaları karıştırır. Olay yerindeki tek ipucu Synchronic adındaki bir sentetik ilaç ambalajıdır. Bu vakayı izleyen ve giderek daha da anlaşılmaz şekillerde gerçekleşen ölümler başlar. Dennis’in kızı Brianna’nın da söz konusu ilacı denedikten sonra ortadan kaybolmasıyla, Steve ve Dennis kendilerini büyük bir gizemin orta yerinde bulur.

     

    • Data e Vizionit 17 qershor 2022 e premte
    • Lloji i filmit Dramë, Horror, Fantashkencë
    • Kohëzgjatja 96 minutë
    • Shënues inteligjentë Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. I përshtatshëm për audiencën 16 vjeç e lart.

    Senkronik Aktorët e Filmit

    Senkronik aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Senkronik Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses