Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Ubojstvo u Veneciji

    Triler Kriminalistički Misterija

    Miran život umirovljenog detektiva Poirota raspada se kad seansa izazove ubojstvo.

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Regjisori: Kenneth Branagh

    Ubojstvo u Veneciji Tema e filmit

    Ubojstvo u Veneciji detajet e filmit

    Detektiv Hercule Poirot je u mirovini i živi povučeno u Veneciji. Nakon što je pozvan na neobičnu mističnu seansu, negoduje no odlazi. Kada je jedan od gostiju ubijen u palači u kojoj se održava seansa, Poirot je primoran vratiti se iz mirovine i ponovo upotrijebiti svoje svjetski poznate detektivske vještine kako bi istražio skriveni svijet tajni i probudio neke duhove zaboravljene prošlosti...

    Kenneth Branagh vraća se sa svojim zadivljujućim portretom detektiva Herculea Poirota u najnovijoj adaptaciji bezvremenske Agathe Christie.

    • Data e Vizionit 14 shtator 2023 e enjte
    • Lloji i filmit Triler, Kriminalistički, Misterija
    • Kohëzgjatja 113 minutë

    Ubojstvo u Veneciji Aktorët e Filmit

    Ubojstvo u Veneciji aktorët e filmit

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Ubojstvo u Veneciji Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses