Mustafa Sağır - SEPTİK Stand Up
Hayatınızın bir noktasında Mustafa Sağır’a gülmüş olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Ancak kendisinin küçük bir problemi var: hatırlanamamak. Afişe biraz daha dikkatli bakın; evet, o; Sagopa şakası, Gereksiz Gündem, 300 Saniye Podcast, vb. Hâlâ tanımadıysanız, Google’da “Mustafa Sağır” diye aratmanızı önermiyoruz, çünkü tarihte aynı isimle anılan bir suikastçı da mevcut ve konu gereksiz yere ciddileşebiliyor. Bu yüzden gösterinin adı artık SEPTİK. Her ne kadar havalı bir isim gibi dursa da komedyenin üniversitedeki lakabı.
Bu karışıklığı tamamen çözmek, kafanızdaki soru işaretlerini silmek için SEPTİK’i ziyaret edin. En azından çıkışta “kimdi bu?” sorusu değil, “neden daha önce gelmedik?” sorusu kalır.
Gösteri zaman zaman interaktif bir hâle gelebiliyor. Sahneden size laf gelirse mesele yok. Gelmediği sürece araya girmemeniz tercih edilir.
Sahnede anlatılan her şey şakadır ve tek amacı gülme refleksini tetiklemektir. Başka hiç bir manası yoktur.
- Lloji i ngjarjes Ngrihu
- Kohëzgjatja 90 minutë
- AgeLimit 18+
Informacioni im
Bileta ime
Pikat e mia
Ndrysho fjalekalimin
Pyetjet e bëra më shpesh