Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip

    Ataturk ll 1881 - 1919

    Dramë Biyografi Historik

    Historia epike e Ataturkut nga fëmijëria deri te fitoret!

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    4,8

    Vlerësimet e audiencës

    1245 Yorum

    Aktori Kryesor: Aras Bulut İynemli

    Regjisori: Mehmet Ada Öztekin

    Ataturk ll 1881 - 1919 Tema e filmit

    Ataturk ll 1881 - 1919 detajet e filmit

    Pjesa e dytë për jetën e Mustafa Kemal Ataturkut.

    Sapo kishin filluar betejat për Mustafa Qemalin, i cili kishte kaluar një provë të madhe në vitin 1915 në frontin e Galipolit.
    Më pas, ai do të përballet me beteja të mëdha në frontin lindor kundër rusëve dhe më pas kundër britanikëve në Siri dhe më në fund do të hyjë në histori si oficeri i vetëm osman që nuk ka humbur asnjë betejë gjatë Luftës së Parë Botërore. Por me gjithë suksesin e tij, ai do të përballet me një surprizë të keqe pas kthimit në Stamboll

    • Data e Vizionit 05 janar 2024 e premte
    • Lloji i filmit Dramë, Biyografi, Historik
    • Kohëzgjatja 142 minutë
    • Shënues inteligjentë Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. Për Mbi 6 Auditorë Publik. Audienca Nën 10 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.

    Ataturk ll 1881 - 1919 Aktorët e Filmit

    Ataturk ll 1881 - 1919 aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Qytetet e Njohura:

    Sallat dhe seancat

    Ataturk ll 1881 - 1919 Vlerësimi juaj për këtë film?

    1273 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    4,8 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    1129
    4 star
    74
    3 star
    22
    2 star
    6
    1 star
    14

    Ataturk ll 1881 - 1919 Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas: