Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training

    I animuar

    Zotëroni artin marcial, ruani miqësinë. Gjurmoni Muzanin dhe luftoni errësirën ndërsa udhëtimi Hashira i Tanjiro vazhdon!

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    4

    Vlerësimet e audiencës

    1 Yorum

    Regjisori: Haruo Sotozaki

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training Tema e filmit

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training detajet e filmit

    Tanjiro i nënshtrohet stërvitjes rigoroze me Stone Hashira, Himejima, në përpjekjen e tij për t'u bërë Hashira. Ndërkohë, Muzan vazhdon të kërkojë për Nezukon dhe Ubuyashikin.

    • Data e Vizionit 19 prill 2024 e premte
    • Lloji i filmit I animuar
    • Kohëzgjatja 112 minutë
    • Shënues inteligjentë Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. I përshtatshëm për audiencën 16 vjeç e lart.

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training Aktorët e Filmit

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Qytetet e Njohura:

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training Vlerësimi juaj për këtë film?

    2 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    4 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    0
    4 star
    1
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0

    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas: