Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip

    Dune: Re-Release

    Aksion Dramë Aventurë

    Ai tregon udhëtimin epik të Paul Atreides, udhëtimin e tij në një planet të rrezikshëm për të pranuar fatin e tij dhe një betejë që përcakton fatin e njerëzimit.

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    3,5

    Vlerësimet e audiencës

    2 Yorum

    Aktori Kryesor: Josh Brolin

    Regjisori: Denis Villeneuve

    Dune: Re-Release Tema e filmit

    Dune: Re-Release detajet e filmit

    Një familje fisnike përfshihet në një luftë për kontrollin mbi pasurinë më të vlefshme të galaktikës, ndërsa trashëgimtari i saj shqetësohet nga vizionet e një të ardhmeje të errët.

    • Data e Vizionit 24 janar 2024 e mërkurë
    • Lloji i filmit Aksion, Dramë, Aventurë
    • Kohëzgjatja 155 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 13 vjeç e lart. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Dune: Re-Release Aktorët e Filmit

    Dune: Re-Release aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Qytetet e Njohura:

    Sallat dhe seancat

    Dune: Re-Release Vlerësimi juaj për këtë film?

    2 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    3,5 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    0
    4 star
    1
    3 star
    1
    2 star
    0
    1 star
    0

    Dune: Re-Release Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas: