Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    alt

    Retribution

    Aksion Triller

    Në filmin Unstoppable, vdekja afrohet ndërsa ora shënon. Një thriller befasues i mbushur me momente të mbushura me aksion dhe rrezik.

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    3

    Vlerësimet e audiencës

    1 Yorum

    Aktori Kryesor: Liam Neeson

    Regjisori: Nimród Antal

    Retribution Tema e filmit

    Retribution detajet e filmit

    Kur një telefonues misterioz vendos një bombë nën sediljen e makinave të tij, Matt Turner fillon një ndjekje me shpejtësi të lartë në të gjithë qytetin për të gjitha detyrat e tij. Me fëmijët e tij të bllokuar në sedën e pasme dhe një bombë që do të shpërthejë nëse ata dalin nga makina, një makinë normale bëhet një shtrembër e lojës së jetës së një vdekjeje, ndërsa Matt ndjek udhëzimet e mundshme që janë më të huajt. garë me kohën për familjen e tij.

    • Data e Vizionit 13 tetor 2023 e premte
    • Lloji i filmit Aksion, Triller
    • Kohëzgjatja 90 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 13 vjeç e lart. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Retribution Aktorët e Filmit

    Retribution aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Retribution Vlerësimi juaj për këtë film?

    1 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    3 / 5

    Doğrulanmış İzleyici Puanı

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    1
    2 star
    0
    1 star
    0

    Retribution Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    yorum icon

    Yıldız Özdemir

    13 tetor 2023

    3 / 5
    tick SHIKUAR KËTË FILM

    Sanırım ilk izleyen ben oldum çok fazla flim izlediğim için izlediğim iyi flimlere göre altta kaldı . Kurgusu genel olarak çok iyi değildi . Beklentimi karşılamadı.

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.