Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip

    Lassie: A New Adventure

    Aventurë Familje

    Lassie dhe heronjtë e rinj janë në gjurmët e besnikërisë dhe guximit! Një aventurë plot dashuri me qen kundër kriminelëve.

    Regjisori: Hanno Olderdissen

    Lassie: A New Adventure Tema e filmit

    Lassie: A New Adventure detajet e filmit

    Në vend që të kalonin pushimet e tyre në Gran Canaria me prindërit e tyre, Flo dhe Lassie merren nga shërbëtori Gerhardt në fermën e tezes Cosima në Tirolin e Jugut, e cila jeton atje me Jack Russell Pippa dhe fëmijët e saj birësues Kleo dhe Henri. Ndërkohë, Gerhardt kalon kohë në Grand Hotel Sternberg, jo shumë larg, dhe ndihmon pronaren e hotelit Bianca Sternberg atje - sepse ai është krejtësisht i papërvojë për të bërë pushime. Kur Flo, Kleo dhe Henri mësojnë për qentë e humbur në fshat, ata vendosin me ankth të mos humbasin nga sytë Lassie dhe Pippa. Por më pas, shtëpia e hallës Cosima thyhet dhe Pippa vidhet! Lassie shpejt futet në gjurmët e hajdutëve, por duhet t'i kapë ata në flagrancë.

    • Data e Vizionit 29 mars 2024 e premte
    • Lloji i filmit Aventurë, Familje
    • Kohëzgjatja 92 minutë
    • Shënues inteligjentë Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. Audienca nën 6 vjeç mund të shikojë Audiencën e shoqëruar nga Familja.

    Lassie: A New Adventure Aktorët e Filmit

    Lassie: A New Adventure aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Qytetet e Njohura:

    Sallat dhe seancat